De Praktijk

 

Over mezelf

Ik ben Kim en heb een aantal jaren gewerkt als masseur bij een Wellnessresort. In het Wellnessresort heb ik verschillende soorten massages geleerd. Veel mensen gingen naar het Wellnessresort om te ontspannen, maar begonnen tijdens de massages vaak over spierklachten en rug- en nekklachten. Ik vond het dan ook erg leuk om ze te helpen met hun spierklachten. Toen heb ik besloten (in 2014) om naast mijn baan een eigen massagepraktijk te beginnen. Een aantal dagdelen per week huurde ik een ruimte en begon daar mijn praktijk.

In 2016 ben ik gestopt met het werken als masseur bij het Wellnessresort en ben mij volledig gaan richten op mijn praktijk.

Ik huurde een aantal jaren een praktijkruimte in Grave, voor een aantal dagdelen in de week. In 2017 ben ik bevallen van een dochtertje en ging daarom op zoek naar een praktijkruimte in mijn woonplaats. Deze ruimte heb ik gevonden en is 7 dagen in de week van mij. Hierdoor kan ik afspraken makkelijker inplannen en werk en zorg voor mijn dochtertje makkelijker combineren.

Vanaf 1 mei 2018 kunt u mij vinden in mijn eigen praktijkruimte in Mill. Dit geeft mij meer mogelijkheden wat betreft het plannen van de afspraken en het uitbreiden van de behandelingen. U kunt bij mij terecht voor diverse massagebehandelingen, maar ook voor het zetten van Wimperextensions. Nadat ik wimperextensions had laten zetten voor mijn bruiloft, had ik eindelijk eens volle wimpers, die ook nog natuurlijk leken. Daarna ben ik enthousiast een cursus gaan volgen en zet al een aantal jaren wimperextensions. Dit vind ik ook hartstikke leuk om te doen. Ik ben altijd blij om het resultaat te zien en blije klanten te hebben!

MassagePraktijk Mill
Hoogstraat 18a
5451 BJ Mill

U kunt telefonisch een afspraak maken, via whatsapp of email.

Welcome to Your cool spa